Voor ons bestuur zijn wij op zoek naar een:

Enthousiast algemeen bestuurslid (m/v)

Voor het bestuur van Wijkbelangenvereniging de Bomenbuurt – Noordhoek  zoeken wij een algemeen bestuurslid die het leuk vindt samen met ons de belangen in de wijk te behartigen. Het bestuur heeft elke (ongeveer) 6 weken een bestuursvergadering.  Daarnaast doen we mee aan de landelijke opschoondag, denken we mee in het project GO Noordenveld en het project omzien naar elkaar.

Taken en werkzaamheden

Als algemeen bestuurslid neem je deel aan het bestuurlijk overleg. Je woont in de Bomenbuurt. Je denkt mee in zaken die spelen in de wijk.

Interesse?
Als deze functie voor algemeen bestuurslid u aanspreekt, of als u vragen heeft,  kunt u een mail sturen aan secretaris@debomenbuurt.nl

Tijdsbesteding per week  : minimaal 1 uur maximaal 2 uur

.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Deelnemers aan de werkgroep Contacten in de Bomenbuurt

De Bomenbuurt zoekt enthousiaste mensen die het leuk vinden een verbinding te vormen tussen mensen in de wijk. De nieuw op te richten werkgroep Contacten in de Bomenbuurt  zal zelfstandig te werk gaan en wordt  desgewenst ondersteund door de wijkbelangenvereniging en Welzijn in Noordenveld.
Wij vragen vrijwilligers m/v die een paar uur per week/maand tijd hebben om op een leuke , ongedwongen,  en spontane manier de bewoners van de wijk dichter bij elkaar te brengen. Te denken valt bijvoorbeeld aan een theemiddag of een wandeling door de wijk.
De doelgroep betreft alle bewoners in de Bomenbuurt.

U kunt voor deze vacature contact opnemen met het secretariaat van  wijkbelangen vereniging de Bomenbuurt/Noordhoek secretaris@debomenbuurt.nl of met
Gerie Kleine van Welzijn in Noordenveld geriekleine@welzijninnoordenveld.nl