BUURTVERENIGING en WIJKBELANGENVERENIGING DE BOMENBUURT          Lentekriebels

Zaterdag 25 maart 2017

Grote schoonmaak in onze wijk!

Overal in Nederland vindt op 25 maart de landelijke Opschoondag plaats, zie: www.nederlandschoon.nl

De Bomenbuurt doet mee!  Wij organiseren op zaterdag 25 maart een grote schoonmaakactie in de wijk. We rekenen op veel actieve buurtbewoners, jong en oud.

Verzamelen bij het buurthuis vanaf 9.30 uur, waar koffie, thee, limonade en koek/ cake klaarstaan. Mensen van de Wijkbelangenvereniging zijn aanwezig om u/ jou op te vangen. Zij stellen de groepjes van 4 personen samen en hebben van te voren de wijk ingedeeld in gebieden, zodat de vrijwilligers per groep een deel van de wijk kunnen schoon maken. De gemeente zorgt voor grijpers, afvalzakken, hesjes en handschoenen.

Wat gaan we doen? Zwerfvuil opruimen. We gaan met een aantal ploegjes door de wijk om zwerfvuil op te ruimen.        Er komen ook extra containers om de afvalzakken in te deponeren.

Ook kunnen alle speeltoestellen en diverse elektriciteits- c.q. meterkasten schoongemaakt worden. Er zijn schoonmaakmaterialen zoals als emmers en sponsen. De gemeente haalt de containers na afloop op.

Leerlingen van de scholen “De Tandem” en “t Hoge Holt” ruimen regelmatig de directe omgeving van de school op. Die stukjes kunnen wij dus overslaan. De scholen proberen wel de ouders en kinderen enthousiast te maken om mee te doen.

 

Verzamelen bij buurthuis De Bomenburcht, Klimop 2c (aan het voetpad naast de Tandem).

Om 12:00 uur gaan we naar het sportcentrum de Hullen om samen te lunchen.         Dus: Kom op de fiets! ………………………………………………………………………………………………………………

Opgavestrook : Opschoondag Bomenbuurt op 25 maart 2017

Inleveren vóór 17 maart 2017

Ik doe mee aan Lentekriebels

Naam : …………………………… Adres: …………………………………..

Telefoon : …………………………… E-mail: …………………………………..

Strookje graag inleveren bij: Joop de Beer, Jasmijnlaan 46 Roelie Otter, De Vlier 5 Piet Roggeveld, Acacialaan 21 Aly Wiersinga, De Hop 27

Opgeven per email kan ook: secretaris@debomenbuurt.nl

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *