nieuws dec. 2016  

In ons vorige bericht heeft u kunnen lezen dat wij werken met een voltallig bestuur. Intussen hebben we ook  iemand gevonden die de website gaat beheren. Mevrouw Lies knoop. Kijkt u binnenkort eens op onze site. Hier vindt u naast onze contactgegevens ook een link naar de buurtvereniging. De site zal regelmatig worden bijgewerkt zodat u op de hoogte bent van de activiteiten in de wijk en  de lopende zaken van de wijkbelangenvereniging.  

We zijn voornemens om voor de Bomenbuurt een WhatsApp groep te beginnen om de veiligheid in de wijk te vergroten. Een aantal wijken in Roden is hier al mee gestart, en de eerste ervaringen zijn inmiddels  uitgewisseld. Een mooi initiatief om  met elkaar te werken aan controle en veiligheid. We hopen dat het in de Bomenbuurt ook een succes wordt.

Ook is er nagedacht  over een wijkschouw met de buurtagent. Er wordt dan gelet op de inbraakgevoeligheid van de panden in de bomenbuurt. Het is vooral zaak  om het de gelegenheidsdief zo moeilijk mogelijk te maken. Hier kunt u met vaak kleine aanpassingen zelf iets aan doen.  

Het speelveldje aan de Ceintuurbaan Noord moet opgeknapt worden, en vooral ook uitgebreid met speeltoestellen voor onze jeugd.  Er zullen 11 bomen worden geplant. Deze komen van de Albertsbaan ,die binnenkort op de schop gaat. Over de speeltoestellen zijn we in overleg met de gemeente.  

Zoals u waarschijnlijk al gemerkt heeft wordt er een groot aantal statushouders in onze buurt gehuisvest. Dit heeft onze aandacht. We zorgen ervoor dat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. De vraag is welke rol wij hier in kunnen gaan vervullen.  

Begin 2017 willen we beginnen met het werven van nieuwe leden. We hopen dat u in grote getale lid wilt worden van de wijkbelangenvereniging. Ons belang is ook uw belang.  

Mocht u vragen , ideeën of opmerkingen  hebben neemt u dan contact met ons op via : secretaris@debomenbuurt.nl. 

Ik wens u namens het bestuur alvast fijne feestdagen en een voorspoedig en gezond 2017!

Alex van den Oever, secretaris

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *